İLK EĞİTMEN ATATÜRK Eğitmen'de Atatürk Köşesi

SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR!

EĞİTMEN AYRICALIKLARI Eğitim Kalitesini EĞİTMEN'de Ayrıcalıklı Yaşayın

3D EĞİTİM

3 Boyutlu eğitim laboratuvarında öğrencilerimiz; derslerinin birçoğunda gerçeğe yakın bir şekilde gözlem yapma şansı elde eder.

360 DERECE REHBERLİK

Okul ile ilişkisi olan her bir bireyin rehberlik faaliyeti içerisinde tutularak öğrencinin her yönden rehbeliği sağlanır.

EĞİTMEN SIFIRLAMA PROG.

Eksizsiz öğrenmenin sağlanabilmesi için haftalık olarak öğrenci başarı ölçümü sağlanan akademik branş kontrol sınavlarıdır.

BUTİK EĞİTİM

Çok kalabalık olmayan sınıf ve okul ortamı ile öğrenci başarısına artırmaya yönelik geliştirilen daha rahat bir öğrenme ortamıdır.

FARKLILAŞTIRILMIŞ EĞİTİM PROGRAMI

Müfredatta yaygın olmayan fark dersleriyle öğrencilerimizi destekliyoruz. Bu derslerin bazı etkinliklerini temel dersleri farklılaştırma çalışmalarında kullandığımız gibi ayrı dersler olarak da planladık. Kolaydan karmaşığa ilkesiyle, öğrencilerimizin o alandaki düzeyi ve yetenekleri süreç içerisinde gözlemlenerek gelişimlerine katkı sağlanmaktadır. Öğrencilerimizi, bu derslerde 12 kişiyi geçmeyen gruplarla ilgi ve yetenek alanlarını dikkate alarak haftalık ders programımız içerisinde serbest etkinlik derslerinde destekliyoruz.

EĞİTMEN OUTDOOR TEAM

Eğitmen Eğitim Kurumları Doğal Macera Alanı

Karadeniz Kıyısında Riva Sahilinde 170 Dönümlük Araziye Sahip Çözüm Ortağımız İncekum Macera Park İle Birlikte Gerçekleştirdiğimiz Etkinliklere Katılmak İçin Yerinizi Ayırtın

• ATV