ÖĞRENCİ KULÜPLERİMİZ

Havacılık Kulübü

Atatürk'ün "İstikbal Göklerdedir." özdeyişiyle tüm havacılık faaliyetlerine karşı ilgiyi arttırmak amaçlanır.

Fransızca Kulübü

Fransızca kulübünde, çeşitli etkinlikler ile öğrencilerimizin Fransızca dil becerelerini geliştirmek hedeflenir..

Futbol Kulübü

Öğrencilerin, fiziksel ve ruhsal olarak gelişimini olumlu yönde destekler ve kişilik gelişimlerine katkı sağlar.

Tiyatro Kulübü

Öğrencilerin günlük hayattaki durumlarla ilgili farkındalık sahibi olmaları ve empati kurmaları sağlanır.

Robotik Kulübü

Çağımızın büyük ihtiyacı olan teknolojiyi öğrencilere yaparak, eğlenerek öğretmek amaçlanır.

Bilişim Kulübü

Öğrencilerimizin bilişim alanındaki yeniliklerden haberdar olmaları ve bunları kullanmaları teşvik edilir.

Hobi-Tasarım Kulübü

Öğrencilerin, üreticilik becerilerinin gelişmesi ve vakitlerini eğlenceli bir şekilde değerlendirmeleri sağlanır.

Okçuluk Kulübü

Konsantrasyon, odaklanma ve karar verme becerisini artırır. Dikkat dağınıklığını giderir.

Gitar Kulübü

Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini belirleyerek sosyal ve sanatsal becerilerini geliştirmek hedeflenir.

Akıl Oyunları Kulübü

Odaklanma, adaptasyon ve dikkat dağınıklığı gibi problemlerin eğlenceli bir şekilde giderilmesi amaçlanır.

Survivor Kulübü

Öğrencilerimiz hayatta kalma ve karşılaştıkları zorluklarla mücadele etme yeneteklerini geliştirirler.

Aikido Kulübü

Öğrencilerimizin dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı kendilerini savunma yöntemlerini öğretmek amaçlanır.

Bilim Dedektifleri Kulübü

Öğrencilerin bilimsel keşifler yapabilecekleri etkinliklerle zenginleştirilmiş, heyecan verici bir kulüp çalışmasıdır.

Drama Kulübü

Drama ile öğrencilerin iletişim kurma, duyguyu dışa vurma ve işbirliği yeteneklerini geliştirir.

Dans Kulübü

Çeşitli latin dansları ile öğrencilerin dansa ilgi ve yetenekleri geliştirilir.

Ebru ve Sanat Kulübü

Ebru sanatının incelikleri öğretilerek öğrencilerin sanatsal gelişimlerine katkı sağlanır.

English Speaking Team

Öğrencilerin İngilizce konuşma becerilerini ileri seviyelere çıkarabilmeleri amaçlanır.

Satranç Kulübü

Odaklanmayı, düşünme ve problem çözme becerilerinin gelişmesine eğlenceli bir şekilde katkı sağlar.

Yoga Kulübü

Zihni yeniler, bedeni rahatlatır ve olumsuz düşüncelerden uzaklaşmayı sağlar.